ΑΕΚ: Ψάχνει τη μαγική φόρμουλα για Πόνσε και Αραούχο

Μετά την περσινή κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και μια καλή πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Europa League, η φετινή ΑΕΚ δίχασε φέτος μεγάλη μερίδα των οπαδών της. Πολλές μέτριες αναμετρήσεις, απογοητευτικά αποτελέσματα σε όλα τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (καμιά νίκη στα ντέρμπι) και επιθετική αφλογιστία στη φάση των ομίλων του Champions League.

Τα όνειρα της Διοίκησης Μελισσανίδη για μεγάλα έσοδα παρέμειναν όνειρα. Δυστυχώς, η φετινή ΑΕΚ πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων που αγωνίστηκαν στους Ομίλους του φετινού Champions League. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ακούστηκε μεγάλη γκρίνια από την κερκίδα. Πολλοί από τους οπαδούς της ΑΕΚ έριξαν το φταίξιμο στη Διοίκηση και στη μεγάλη τσιγκουνιά όσον αφορά στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων σημαντικών παικτών.

Δεδομένου οτι του χρόνου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα εγκαινιαστεί η «Αγια-Σοφιά», το νέο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, είναι σίγουρο πως η Διοίκηση Μελισσανίδη θα κινηθεί μεταγραφικά με τέτοιο τρόπο ώστε να εντυπωσιάσει και να εξιτάρει τους οπαδούς της ομάδας.

Η αρχή έγινε με την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος φαίνεται οτι κατάφερε να επαναφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα μέρος της περσινής εντυπωσιακής ΑΕΚ. Τώρα, αυτό που μένει να γίνει είναι ένας σωστός σχεδιασμός και η δημιουργία ενός κορμού που θα αποτελείται από 7-8 βασικούς παίκτες, αρκετά ταλέντα από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και 2-3 μεγάλα ονόματα. Φαίνεται πως η υπόθεση του Λούκας Μπογέ εξελίσσεται θετικά κι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με την Τορίνο. Ποια μπορεί να είναι τα άλλα δυο μεγάλα ονόματα;

Μπάρκας, ο…μπαλαντέρ για παραμονή Πόνσε και απόκτηση Αραούχο

Ο Εζεκιέλ Πόνσε κατάφερε να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα και να εντυπωσιάσει με τη μεγάλη αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα. Δυστυχώς, με τα τωρινά δεδομένα, τα 6+ εκατομμύρια είναι απαγορευτικά για την απόκτησή του. Η ΑΕΚ εξετάζει μεταγραφή του Μπάρκα στη Ρόμα ώστε να πέσει το κόστος απόκτησης του Πόνσε. Μήπως ο «Τίγρης» θα κάνει την έκπληξη με παράλληλη απόκτηση Πόνσε και Αραούχο;